Wie zijn wij

LuddowiekePauledwinstephanieonnoyaeljasperbasKim.pngrichardrickerikIngridjohnnanningirmatheohedde

Editors:

Luddo Oh, Senior Managing Consultant Strategie bij Berenschot.

Luddo heeft meer dan 20 jaar advieservaring in het begeleiden van organisaties met financiële vraagstukken. Zijn specialisatie ligt op het snijvlak van financieel management en strategie. Hij adviseert klanten in de industrie, financiële, zorg en zakelijke dienstverlening. Hij heeft diverse projecten uitgevoerd op het gebied van reorganisaties, overhead doorlichtingen, fusies, benchmarking, kostenreducties, cost management, performance management, businessplanning en scenario analyse, en is verantwoordelijk voor recovery & restructuring.

_______________________________________________ 

Wieke Ambrosius is Senior Consultant Strategie bij Berenschot.

Wieke houdt zich vooral bezig met de voorkant van strategie en organiseren. Daarbij ligt de focus op nieuwe businessmodellen en businesmodelling, strategisch marktonderzoek, en marketing & communicatie. Daarnaast helpt zij regelmatig organisaties met benchmarks en in situaties van recovery & restructuring.

_______________________________________________

Paul Pietersma is Managing Director van de adviesgroep Strategie bij Berenschot.

Paul heeft meer dan vijftien jaar ervaring in de consultancy en het adviseren van CEO’s, MT’s en DGA’s over verschillende strategische vraagstukken. Hiermee heeft hij een ruime en brede expertise opgebouwd op het gebied van managementvraagstukken. Hij heeft de Nederlandse Professionaliseringsprijs op het gebied van Management Consultancy gewonnen, meerdere artikelen geschreven en is co-auteur van Het Strategieboek I, Het Strategieboek II, De Passie van de Professional, Het Groot Management Modellenboek en Key Management Models.

_______________________________________________

Edwin Lambregts, Senior Managing Consultant Strategie bij Berenschot.

Edwin is senior managing consultant, gespecialiseerd in vraagstukken op het snijvlak van strategie en innovatief organiseren. Edwin is actief in o.a. bij bedrijven en branche-organisaties in de agro-food sectoren. Edwin Lambregts op innovatieforganiseren.

_______________________________________________ 

 

Onno Ponfoort is Senior Managing Consultant Strategie bij Berenschot.

Onno is een ervaren strateeg, met international praktijkervaring en Practice Leader op het gebied van 3D printing. Al 30 jaar is hij bezig met het vertalen van ontwikkelingen om ons heen naar nieuwe business- en verdienmodellen voor bedrijven. Noem het strategie of marketing, het heeft in ieder geval te maken met het onderkennen én benutten van veranderingen. Dit doet hij in een (inter)nationale omgeving, op basis van een mix van feiten, onderzoek, visie en gevoel voor trends. We kunnen steeds beter tegemoetkomen aan de specifieke wensen en behoeften van mensen en bedrijven. Tenminste, wanneer we dat willen. Hij inspireert en enthousiasmeert ondernemers en managers om dit te willen. Daarbij is denken vanuit behoeften en niet vanuit eisen, en samenwerken op basis van vertrouwen en niet macht een voorwaarde. De laatste 10 jaar speelt 3D-printen daarin een belangrijke rol. De energie die uitgaat van innovatie en de mogelijkheden die de technologie biedt zijn voor hem onweerstaanbaar.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: