Onze visie

Afbeelding1

De toekomst is onzeker. Veel organisaties vragen zich af of hun business model voldoende toekomstbestendig is. We zijn interactief, continu online, verschuiven van fysiek naar digitaal en naar een veel flexibelere agile organisatie. We verschuiven van vast naar variabel,  van kosten & budget gestuurd naar output en toegevoegde waarde.

Onderscheidend vermogen, toegevoegde waarde en marktconforme kosten blijven altijd belangrijke pijlers voor strategische keuzes. De genoemde ontwikkelingen in de economie en de maatschappij vragen echter om een strategiebepaling die tot een sneller en misschien ook wel ander succes leidt.

Toekomstige winnaars zijn in staat sneller signalen op te pikken en te combineren tot nieuwe diensten en producten.  In een onvoorspelbare omgeving is snelheid geboden, de kansen zijn per definitie tijdelijk. Succes volgt alleen als de ideeën ook slagvaardig geïmplementeerd worden. Strategie is geen enkel punt op de horizon maar een legio aan opties, scenario’s, kansen en mogelijkheden. Strategie is geen eindpunt maar een begin.

De ‘nieuwe’ manier van strategiebepaling moet uw organisatie  interactiever, authentieker en slagvaardiger maken, waardoor u succesvol kansen weet te creëren in een onvoorspelbare markt. Nieuwe business- en verdienmodellen bieden evenzeer kansen als nieuwe producten en markten.

De aanpak van de Strategische Dialoog van Berenschot garandeert dit resultaat. Voeg bij dit alles onze meer dan 75 jaar praktijkervaring met het formuleren, mobiliseren en realiseren van strategieën, alsook ons uitgebreide netwerk in zowel de private als publieke sector en u heeft alle reden om nu al Berenschot actief in uw netwerk te betrekken!

Wilt u vrijblijvend de dialoog met ons aangaan over de manier waarop uw strategie kan bijdragen aan het resultaat van uw onderneming? Neem dan contact met ons op 030 – 2 916 871.

Berenschot

Berenschot Groep B.V.

Europalaan 40
3526 KS Utrecht
Postbus 8039
3503 RA Utrecht
T 030 – 2 916 871
F 030 – 2 947 090
I www.berenschot.com

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: