Impact van disruptie op medewerkers

Hans van der Spek over effecten die disruptie heeft op medewerkers. Hoe kan je de medewerker optimaal gaan begeleiden bij de verandering.

Advertenties

Over Luddo Oh
Luddo Oh, bedrijfseconoom, heeft meer dan 20 jaar advieservaring in het begeleiden van organisaties met een financieel vraagstuk. Zijn specialisatie ligt op het snijvlak van financieel management en strategie. Hij adviseert klanten in de industrie, financiële en zakelijke dienstverlening. Hij heeft diverse projecten uitgevoerd op het gebied van reorganisaties, overhead doorlichtingen, fusies, benchmarking, kostenreducties, cost management, performance management, businessplanning en scenario analyse.

2 Responses to Impact van disruptie op medewerkers

  1. Luddo Oh says:

    Wij denken dat de disruptie veel verder gaat dan een nieuw kanaal of digitalisering van het bestaande. Als je kijkt hoe ons leven al in tien jaar is veranderd en de komende tien jaar gaat veranderen.
    Oude business modellen staan onder druk, kijk naar de media, maar ook retail sector. De organisaties die zich het beste hierbij op kunnen aanpassen zijn de winnaars van morgen. Daar hoort ook een ander (en waarschijnlijk flexibel) personeelsbeleid bij.

  2. Ellen Timmer (Pellicaan Advocaten) says:

    Jammer dat er geen tekstversie van deze toespraak beschikbaar is. Het bekijken van een filmpje duurt immers zo lang. Waar ik nieuwsgierig naar ben: is de mens wel bestand tegen snelle digitale veranderingen die aan hem/haar worden opgelegd? Want disruptie is tenslotte niets anders dan dat digitale ontwerpers die aan de knoppen zitten bedenken hoe een mens iets moet doen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: