Future Check: wat weet u van de toekomst?

Met trots presenteert Berenschot de Future Check, waarmee je in 15 vragen jouw kennis van de toekomst kunt testen. In de Future Check komen allerlei disruptieve ontwikkelingen aan de orde, waar u mee te maken krijgt, dan wel kan krijgen.

Berenschot future checkTechnische vooruitgang is een game changer. Ontwikkelingen als big data, internet of things, robotisering en 3D-printen: iedereen praat er over, maar wat gaan we er eigenlijk van merken? Hoe goed bent u voorbereid op de toekomst? Doe de Future check!

Heeft u ook voldoende grip op uw toekomstige verdienmodel met alle nieuwe ontwikkelingen zoals Big Data, 3D printing, robotica, gamification etc?

Er zijn kansen en bedreigingen voor iedere organisatie, in iedere sector. Zet u de nieuwste ontwikkelingen regelmatig op de agenda? En wat doen uw belangrijkste concurrenten? Wie niet aanhaakt raakt achterop…

Hardlopen vormt het decor van de Future Check. In een rondje van tien minuten brengen wij u helemaal op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. En checken wij uw parate kennis. Hoe goed voorbereid bent u op de toekomst?

Doe nu mee:

future-check-weet-jij-toekomst

Advertenties

Over Douwe Suesan
Douwe Suesan is werkzaam als Strategie Consultant bij Berenschot. Zijn primaire focus ligt in de zakelijke dienstverlening. Met zowel een achtergrond in arbeids- en organisatiepsychologie als in bedrijfskunde is hij goed in staat om breed te kijken naar klantvraagstukken. Daarnaast zoekt hij graag de randen op van nieuwe soorten dienstverlening, in het bijzonder serious/applied gaming en gamification.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: