2015 volgens Douwe Suesan

Binnenkort verschijnt hij weer: de 9e editie van het Berenschot Strategy Trends onderzoek. In die publicatie kijken we naar de belangrijkste strategische issues die in de boardroom worden besproken. Vooruitlopend daarop geven Berenschotters hun visie voor het komend jaar: wat verwachten zij én wat hopen zij?

Suesan_Douwe_40Vandaag: Douwe Suesan, managing consultant strategie en ontwikkeling en sectorleider zakelijke dienstverlening

Hoop én verwachting voor 2015:

2015 wordt het jaar van het halfvolle glas. Eenieder die nog lijdzaam aan het wachten is geweest op economisch herstel heeft inmiddels berusting gevonden in het gegeven dat ontregeling en onzekerheid nieuwe vaste waarden zijn. En daar kun je harstikke goed gebruik van maken, kansen zat: deeleconomie, robotisering, flexibele arbeidsrelaties, e-commerce, B2B2C, internationalisering. Wie pakt de handschoen op?

Advertenties

Over Douwe Suesan
Douwe Suesan is werkzaam als Strategie Consultant bij Berenschot. Zijn primaire focus ligt in de zakelijke dienstverlening. Met zowel een achtergrond in arbeids- en organisatiepsychologie als in bedrijfskunde is hij goed in staat om breed te kijken naar klantvraagstukken. Daarnaast zoekt hij graag de randen op van nieuwe soorten dienstverlening, in het bijzonder serious/applied gaming en gamification.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: