2015 volgens Luddo Oh

Binnenkort verschijnt hij weer: de 9e editie van het Berenschot Strategy Trends onderzoek. In die publicatie kijken we naar de belangrijkste strategische issues die in de boardroom worden besproken. Vooruitlopend daarop geven Berenschotters hun visie voor het komend jaar: wat verwachten zij én wat hopen zij?

Oh Luddo_40Vandaag: Luddo Oh, senior managing consultant strategie en finance

Mijn verwachting voor 2015:

De afgelopen jaren zijn beheerst door vertrouwenscrisis in diverse sectoren die van oudsher betrouwbaar en stabiel waren zoals banken, verzekeraars en accountants. Een correctie was hard nodig en achteraf goed verklaarbaar om weer rust en stabiliteit te krijgen. Na zo’n correctie is het weer even zoeken naar een nieuw evenwicht. Na een lange periode van crisis verwacht ik dat de markt weer aan trekt. Bedrijven hebben het huis op orde gesteld, zijn lean & mean en gaan weer proactief investeren. De markt is wel structureel veranderd, dus één ding is zeker: flexibel inspelen blijft essentieel. Bedrijven blijven zoeken naar nieuwe verdienmodellen en efficiëntere bedrijfsvoering.

Mijn hoop voor 2015:

Meer rust en stabiliteit zodat het consumentenvertrouwen terug keert. Politieke stabiliteit zal daarbij essentieel zijn, zowel nationaal als internationaal.

Advertenties

Over Luddo Oh
Luddo Oh, bedrijfseconoom, heeft meer dan 20 jaar advieservaring in het begeleiden van organisaties met een financieel vraagstuk. Zijn specialisatie ligt op het snijvlak van financieel management en strategie. Hij adviseert klanten in de industrie, financiële en zakelijke dienstverlening. Hij heeft diverse projecten uitgevoerd op het gebied van reorganisaties, overhead doorlichtingen, fusies, benchmarking, kostenreducties, cost management, performance management, businessplanning en scenario analyse.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: